ТОВ КИЇВАГРОМАШ

м. Київ, вул. Дегтярівська 53 а, оф. 317

044 299 9019

ру

укр

МЯСОРУБКА МІМ-1000

В 2018 році почали виробництво нового обладнання з врахуванням сучасних вимог до якості, дизайну та виробничих характеристик.

 

М’ясорубка МІМ-1000 призначена для подрібнення кусковго жилованого м’яса при виробництва фаршу для ковбасних та інших м’ясних виробів на підприємствах громадського харчування, в м’ясних лавках ти невеликих виробничих підприємствах, м’ясних цехах магазинів, на підприємствах, які випускають м’ясні напівфабрикати.

Випускаються у виконанні  УХЛ 4 по ГОСТ 15150-69 для експлуатації при температурі від плюс 1 до плюс 35°С.

 

 Відрізняються надійністю, безпекою, простотою в обслуговуванні та тривалим терміном експлуатації.

М’ясорубка МІМ-1000 виробляється у відповідності до вимог стандарту СТБ ISO 9001-2015, має декларацію про відповідність ЕАС.

 

Для зручності роботи на м’ясорубці МІМ-1000, передбачено режим «Реверс», Натисканням на кнопку «Реверс», можна повернути продукт в завантажувальну горловину, а потім повернути його на повторне перемелювання, або видалити з м’ясорубки без розбирання вузла ножі-решітки-шнек.

 

Повністю виготовляється з високоякісної нержавіючої сталі.

В м’ясорубці МІМ-1000 подвійна передача: електродвигун-ланцюгова передача-пасова передача-проміжний вал-ведучий вал.

 

Обладнана з’ємною системою ножів Enterprise, які виготовлені з високоякісного матеріалу, який стійкий до ушкоджень. Ніж та решітка мають достатню товщину для проведення багатьох заточувань. При умові заточування в суворій відповідності з технічними вимогами забезпечується довговічність, комплектуючих, які використовуються.

 

Основні технічні характеристики м’ясорубки

 

Параметр Значення
Максимальная продуктивність кг/год, не менше* 1000
Об’єм чаші л 40
Встановлена потужність кВт 5,5
Номінальна споживана потужність кВт 6,5
Електромережа:
-Струм 380
- Номінальна напруга Трифазна змінна
-Частота герц 50
Габаритні розміри мм не більше
-Довжина 1225
-Ширина 600
-Висота** 1110
-Маса 211

* - Продуктивність М'ясорубка Залежить від швідкості подачі оператором подрібненого на шматки продукту до шнека, ґатунку м'яса, якості заточки ріжучого інструмента.

 

Над завантажувальним отвором, знаходиться нез’ємний запобіжник з штовхачем, який виключає можливість потрапляння рук обслуговуючого персоналу до шнеку працюючої м’ясорубки.

 

Параметри решіток



Параметр
Значення
Номер решітки
1 2
Зовнішній діаметр мм 155 155
Діаметр отворів, мм 6 4,5

Не допускається тривала робота машини для подрібнення м’яса вхолосту, так як при виникненні сухого тертя зажаті ріжучі елементи виходять зі строю.

Всі роботи по підключенню машини до електричної мережі та пуску в експлуатацію, повинні бути виконані представником спеціалізованої організації, що робить обслуговування та ремонт, у відповідності з відповідними правилами.

 

Гарантійні зобов’язання

Гарантійний термін  - 24 місяці, з дня вводу машини в експлуатацію, але не пізніше 6 місяців з дня придбання машини.

Виробник в період гарантії усуває відмови та несправності в роботі обладнання тільки за умови:

 

1. Дотримання всіх вимог "Керівництва з експлуатації" машини.

2. Пересилці виробнику копії оформленого "Акта пуску машини в експлуатацію" протягом 10 днів з дня пуску машини в експлуатацію.

3. Направлення  на підприємство-виробника оформленого "Акта-рекламації" про вихід з ладу машини, або відмові комплектуючих, вузлів.

 

При недотриманні вищеперерахованого, підприємство виробник знімає з себе всі зобов’язання з гарантійного ремонту.

Примітка: оформлені "Акт пуску машини в експлуатацію" та "Акт-рекламація" повинні  бути завірені печаткою споживача та підприємством, яке  проводить технічне обслуговування та ремонт

 

м. Київ, вул. Дегтярівська 53 а, оф. 317

044 299 9019

ТОВ КИЇВАГРОМАШ